ACT FOR GLOBAL GOALS FESTIVAL

Doe mee met de tweede editie van het Act for Global Goals-festival tussen 25 en 30 september 2020. Samen starten we het #DecadeofAction: 10 jaar ambitieuze actie om onze wereld te transformeren. Elke dag van het evenement staat in het teken van een ander thema en bevat inspirerende activiteiten, workshops, sessies en lezingen.

Comming soon

FESTIVAL AGENDA

THE FESTIVAL

Laat je inspireren! Veel mensen en organisaties in Maastricht en de Euregio werken al aan de Global Goals. We beginnen iedere dag door te laten zien wat er al gebeurt en hoe jij kunt meehelpen om het verschil te maken. Mooie excursies, inspirerende workshops, handige tips: Act Now activiteiten zijn gezellig, laagdrempelig en effectief. Er is een prachtig offline dag aanbod verspreid over de stad, natuurlijk Corona-proof.

Wil je meer? ‘S Avonds gaan we samen online aan de slag. Tijdens een inspirerende sessie zetten sprekers een stip op de horizon per thema: hoe ziet onze wereld eruit in 2030? Wat zijn onze grootste uitdagingen? Waarom moeten we nu aan de slag? En hoe kunnen we samen stappen zetten naar een duurzame en inclusieve wereld? In de maanden die volgen gaan we follow-up sessies organiseren en samen met lokale partners aandacht besteden aan andere uitdagingen.