THE 17 GOALS

In 2015, world leaders agreed to 17 Global Goals (officially known as the Sustainable Development Goals or SDGs). These goals have the power to create a better world by 2030, by ending poverty, fighting inequality and addressing the urgency of climate change. 

Learn more

ACT FOR GLOBAL GOALS COALITION

De Act for Global Goals (A4GG) Coalition brengt mensen en organisaties in Maastricht en de EU-regio bij elkaar die zich inzetten voor een rechtvaardige, duurzame en inclusieve samenleving. Mensen en organisaties zoals jij!

Samen vormen we een lokaal SDG-platform dat allianties bouwt en evenementen organiseert die stof geven tot nadenken, aanzetten tot actie en uitnodigen tot verandering. Door lokaal te handelen en samen globaal te denken, hebben we de kracht om een ​​betere toekomst te creëren.

Ontdek wat er lokaal gebeurt en hoe je mee kunt doen! Gebruik de onderstaande bronnen om je eigen inspanningen te versterken. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aankomende evenementen en de laatste ontwikkelingen. Neem contact met ons op met je vragen en ideeën! Organisaties nodigen we uit om lid te worden van de nationale online SDG Nederland-community en om partner te worden van onze lokale Act for Global Goals Coalitie.

HOE KAN IK MEEDOEN ALS EN INDIVIDU?

DOE MEE

Draag bij aan een duurzame toekomst en inspireer anderen! Hier is een overzicht van acties waarmee je vandaag kunt beginnen!


170 DAGELIJSKE ACTIES

Verandering begint bij jezelf. Begin met een van deze eenvoudige acties voor elke dag en draag bij aan de Global Goals.


GIDS VOOR LUIWAMMESSEN

Zelfs de meest luie persoon onder ons kan een verschil maken door een aantal super makkelijke dingen in hun routine op te nemen.


HOE KAN IK MEEDOEN ALS ORGANISATIE?

LEREN VOOR MORGEN 

Coöperatie Leren voor Morgen is een netwerk van docenten, scholen en organisaties dat duurzaamheid wil verankeren in het DNA van onderwijs.


MVO NEDERLAND

MVO Nederland is ervan overtuigd dat dit alleen kan in de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Sluit je aan!


GLOBAL GOALS GEMEENTEN

De Gemeenten4GlobalGoals campagne stimuleert en ondersteunt zoveel mogelijk gemeenten in het werken met de Global Goals (SDG’s).


Sluit je aan bij het SDG Nederland Netwerk

Word lid van een online community waar je informatie over je eigen organisatie kunt delen, evenementen, initiatieven en updates kunt toevoegen en contact kunt maken met andere organisaties die zich inzetten voor de SDG’s.

Sluit je aan als organisatie